Hallsbergs och Askersunds vårdcentraler

HITTA DITT NYA JOBB PÅ

HALLSBERGS OCH ASKERSUNDS VÅRDCENTRALER

HALLSBERG

Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare. 

Fr. Hallsberg kommun

Som demografisk mittpunkt är Hallsberg en knutpunkt för både vägar och järnvägar och Örebro, dit många åker för att jobba, ligger på ett nära pendlingsavstånd om ca 20 minuter med tåg. Vill man pendla till Stockholm tar x2000 ca 1 timme och 25 minuter. Till Göteborg är resan ca 2 timmar.

OM HALLSBERGS VÅRDCENTRAL

Hallsbergs vårdcentral ingår i Närsjukvårdsområde Söder och har idag ca 11 200 listade patienter. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. Vårdcentralen arbetar hela tiden med patientens bästa i fokus.

Hallsbergs vårdcentral är en arbetsplats där all personal ges goda möjligheter till personlig utveckling genom utbildning och handledning. Vi är en sammansvetsad grupp på cirka 45 personer, där alla fyller en viktig roll i vårdcentralens olika team och bidrar till god stämning. 

Hallsberg är en ort som ligger centralt belägen i Närke och är en stor järnvägsknut. Det är nära till både Stockholm och Göteborg.

ASKERSUND

Mitt i Sveriges hjärta, vid toppen av Vättern, ligger Askersund. I denna lilla stad precis vid vattnet råder skön atmosfär året om.
Askersund är en mysig trästad med kullerstenstorg, caféer, hamnliv och små butiker.
Välkommen hit – och hem!

Fr. VisitAskersund.se

Askersund ligger granne med Tivedens nationalpark. I Askersunds kommun finns över 30 naturreservat, de flesta med utmärkta vandringsleder. Här har människor vandrat sedan urminnes tider. Det finns mycket att upptäcka! Välkommen hit!

OM ASKERSUNDS VÅRDCENTRAL

Vi är ett sammansvetsat team på cirka 35 personer, där alla fyller en viktig roll. Vi har en väl fungerande arbetsplats med god stämning. Alla har ett stort engagemang för att utveckla verksamheten, och därför lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och ett serviceinriktat arbetssätt.

Askersunds vårdcentral ligger vid norra Vätterns strand, relativt långt från sjukhusvården. Det gör vårt patientarbete brett och varierande. Vi har ett tätt samarbete inom och över yrkesprofessionerna för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. På vår arbetsplats är prestigelöshet och nytänkande viktigt eftersom vi strävar efter att hela tiden utveckla vår verksamhet – alltid med patientens bästa för ögonen. Hos oss har du goda möjligheter att påverka det egna arbetsområdet och det är bra pendlingsmöjligheter mellan Askersund och Örebro.

LEDIGA JOBB JUST NU:

RSS Sök ditt drömjobb nu!
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet just nu inte fungerar. Försök igen senare.

Kontakta Region Örebro Län

019-602 70 00

Region Örebro

Eklundavägen 2, 702 17 Örebro

Rulla till toppen